SV: Støtt Kadra!!

From: Sonja Tinnesand (sonjadt@online.no)
Date: Sun Nov 05 2000 - 15:31:23 MET

  • Next message: Bjarne Naerum: "GOD HELP US(A)"

    Ola Lars Andersen skrev (sitat:)
    . Du, Sonja, bør etter min mening levere et mye lengre og mye mer saklig innlegg for å begrunne hvorfor vi ikke skal gi våre navn til en protest mot omskjæring og mot alle de traumene som trusselen om omskjæring innebærer for en del jenter - ikke bare somaliske - i hvert fall i Oslo.
    (sitat slutt)

    Jeg har ikke sagt at vi ikke skal protestere mot omskjæring. Jeg er absolutt, helt og fullstendig i mot det. Så vidt jeg vet er det også forbudt ved lov i Norge. Jeg mener også at Kadra gjorde en usedvanlig modig handling ved å delta i avsløringen av de religiøse ledernes dobbeltmoral og godkjenning av overgrep. Når det gjelder denne e-posten som jeg kommenterte har jeg spurt O. Viseth som har tatt initiativ til en innsamling av underskrifter som skal levers til ministeren, om hva som er målsetting med denne kampanjen, og hvilke krav / forslag (om noen) som skal følge underskriftene. Ettersom kjønnslemlesting alt er ulovlig, er det vel neppe et krav om å forby det. Etter det jeg har forstått har ministeren / representanter for regjering og/eller departemetn alt uttrykt sin støtte til Kadra og sin avstandstagen fra omskjæring av kvinner - som også flere andre sentrale politikere har gjort. Jeg oppfatter ikke at det finnes noen som helst støtte til omskjæring av kvinner i det po!
    litiske miljøet i Norge. Derfor ville jeg bare vite hva det var man ønsket å oppnå med en underskriftskampanje som hadde minister Bekkemellem som adressat.

    mvh
    Sonja Tinnesand



    This archive was generated by hypermail 2b29 : Sun Nov 05 2000 - 15:33:05 MET