Roekke

Magni Onsoien (magnio@nvg.unit.no)
Thu, 1 Aug 1996 17:49:38 +0200 (MET DST)

Lars Staurset skriv saa vidt om Kjell Inge Roekke i ein tidlegare mail paa
lista.

Dette er klipp fraa ein mail eg har faatt fraa ein ven av med i USA, Alex
Winter, som er aktiv i miljoeorganisasjonen Friends of Mount Aventine i
USA.

Kanskje kan dette vere av interesse for nokon?

--
An Appeal to the Norwegian Greens for Help:

Jeg heter Alex Winter. Jeg er på styret av The Friends of Mount Aventine ("FOMA"), en organisasjon som vill skaffe en nasjonalpark naer Washington DC. I fem år vi har stridet mot en foretning I Chicago som heter "Banyan Mortgage Investment Fund" som, etter min mening (jeg har skrevet på det, jeg kan forklare hvorfor jeg sir det) har lyvet til folk, og skjemmet styrelse fylke, stat og nasjonal.

Banyan var alltid mer og mer svak, som vi var alltid mer og mer sterk. Meste folk vill en park, ikke att foretningen øddelage en stor skog. Nå har vi Sierra Club Legal Defense Fund og Sierra Club som hjelper oss hvert dag.

Man kann lese om detaljer av våre prosjekt på http://www.radix.net/~foma

Det er en kjempe. På et parti er folk med mye penger som få embetsfolk å gi subsidier til dem, å lette ødeleggningen av viktige ressursar, kutural og natural, til beste for dem som eier foretningen. På annet parti er vi som ville bevare ressursar til beste for alle folk.

Nå har Kjell Inge Røkke fått duften av åtselen. Han begynte å skaffe en sammensmelting imellom Banyan og sin USA datterselskap.

Hans historie er alltid suge rikdom ut fåt, hvis det er fisk eller land, i Norge eller i Beringhavet. Vi vill åt han vite att vi er sterk, og han kann ikke suge ressursar ut her så lett.

De norske grønne kunne hjelpe oss meget nå. Til mange grunn, det er konsekvent med grønn prinsiper. Jeg ville gjerne drøfte om det med norske grønne. Jeg ville forslår email og også en drøftning på irc

Jeg håper jeg har forklart vel nok; hvis du ser det ikke som en viktige leilighet til internasjonal solidaritet, det er nesten sikkert att det er fordi jeg har ikke forklart det vel nok.

Vaer så snill skrive meg , foma@radix.net , på dit tidligste kvemmlighet.

--
Magni Onsoien <magnio@nvg.unit.no>
http://www.nvg.unit.no/~magnio/