Fwd:KKF - hvilke alternativer fins?

From: Ivar Johansen (i-johansen@c2i.net)
Date: Fri Jan 05 2001 - 22:24:14 MET


Arild Hansen spør:

"I debatten som har vokst fra om KK-forum og behovet for et bedre debattforum for venstresida lurer jeg på: Har noen oversikt over hvilke alternativer som faktisk eksisterer eller har eksistert?

Hvilke nett-debattgrupper?
På hvilken adresser?
Med hvor mange deltagere?
Hvilke typer temaer baler de med?

--- Kvinnenett-alternativet ser ut til å ha avgått ved døden.
--- Lista initiert av Nils P. Lie-Gjeseth omtalt på KKF nettopp ser ut til å hangle på et vis, litt roligere i formen enn KKF, men med langt mindre kvantitet og engasjement.
--- Et par RV-ere har fortalt meg at RV har en liste?
Hva mer?"

Jeg kan svare for de debattlister jeg har ansvar for i SV-sammenheng:

Det gjelder 3 debattlister:

En lukket debattliste for folkevalgte SV-ere, dvs. kommunalpolitikere. Lista har 310 deltakere, og er temamessig ment å være en liste for utveksling av erfaring, gi hverandre nyttige tips, søke om råd og drøfte strategier rundt kommunalpolitiske spørsmål. Omkring 500 innlegg i året.

En noe åpnere debattliste. Åpen for SV-medlemmer og sympatisører. Den er altså åpen også for sympatisører, - men en er ikke sympatisør av SV om en er medlem av eller stemmer på et annet parti. Lista har p.t. 350 deltakere. Lista omtales her http://www.sv.no/oslo/sv-debatt.htm
Her diskuteres alt mulig, og aktivitetsnivået er rimelig høyt: 2.000 innlegg i året.

En helt åpen debattlista, temamessig avgrenset til Oslopolitikk. Lista har en 340 deltakere, men vi har aldri helt klart å få ordentlig sving på aktiviteten der. Lista omtales her http://www.sv.no/oslo/postgrupper.htm

Forøvrig har jeg på denne http://www.sv.no/fylker/oslo/mailing.htm nettsiden lagt ut en oversikt over de debattlister av relevans som jeg kjenner til.

Med hilsen

Ivar Johansen

mail: ivajoha@online.no
nettside: http://ivajoha.home.online.no/



This archive was generated by hypermail 2b29 : Thu Jan 18 2001 - 10:59:44 MET