Tips til aksjeringere

erik ness (eness@online.no)
Sat, 23 May 1998 17:50:13 +0200

TIPS TIL RINGERNE.
Det er mange som ringer nå. Dette er et forsøk på litt hjelp:
1)Presenter deg.
"Hei,
Jeg heter .................... fra Klassekampen, og ringer til Klassekampens abonnenter for å spørre om du vil være med å sikre avisa økonomisk ved å kjøpe aksjer."
2)Hvis svaret er "ja".
"Det var hyggelig. 5,5 millioner kroner er et høyt mål. Visste du at det er mulig å dele beløpet i to avdrag? Det første innen 15.september, og det andre innen 1.april 1999."
3)Hvis svaret er "nei".
Hvis vedkommende ikke er veldig avvisende, prøv deg på denne: "Visste du at det er mulig å dele beløpet i to avdrag? Det første innen 15.september, og det andre innen 1.april 1999."
4)Få abonnenten til å argumentere for KK.
Fint om du greier å stille et spørsmål til abonnenten som f.eks. dette:
"Det kunne vært interessant å høre hva du synes er Klassekampen er verdt å abonnere på."
Det er svært sjelden noen er sinte eller sure. Klassekampens abonnenter liker avisa, og er vennlige og hyggelige mennesker - nesten alltid.
Viktig fakta:
1)Kampanja går fram til 3.juli, dvs innen da må fullmaktene være hos Klassekampen.
NB! Desto fortere de blir registrert, desto mer entusiasme skapes det i kampanja
2)Det er mulig å dele beløpet i to avdrag? Det første innen 15.september, og det andre innen 1.april 1999. Det er bra for KK å få penga inn med en gang. men: Det viktigste er å få inn mange fullmakter.
3)Det er to grunner for kampanja:
A. Staten har pålagt KK å slå sammen KS-et og AS-et. For å ikke få negativ egenkapital, må det inn fullmakter for 3,7 millioner kroner.
B. Klassekampen trenger fornying av nødvendig teknisk utstyr som pc-er, ekstra isdn-linje, osv. Utstyret idag er gammelt og en del er på sammenbruddets rand.
Viktig:
-Før logg over dem du ringer til. Noter hvem som ikke var hjemme, hvem som sa nei, hvem du skulle sende prospekt og fullmaktsskjema til, og hvem som sa ja.
-Har du en måte å få henta fullmaktsskjemaet fra dem som sier ja, er det det beste.
Har du gode tips og erfaringer, send dem til Klassekampen pr.brev eller pr.epost aksjekampanje@klassekampen.no. Bruk gjerne KK-Forum til å spre erfaringer.
Hilsen
Kampanjeledelsen
tlf 22 05 95 77