SV: (Innlegg 2 om) KK-forum gjenstand for hovedoppgave

From: Ola Lars Andresen (olala@online.no)
Date: Wed Mar 08 2000 - 23:58:18 MET


Ja & Tja

I den grad KK-forum er av interesse i samtidig samfunnsdebatt og for ettertidens historikere, er det selvfølgelig foruroligende at det er få eller ingen faste deltakere av hunkjønn. Det gjør av seg sjøl KK-forum lite interessant. Men det kan jo hende at det er fler enn meg av begge kjønn som prøver å følge med i diskusjonene på forumet, uten å følge seg sterkt kallet til å delta. Forumet er dessuten noe langt mer enn en krangle-arena. Det har bidragsytere som videresender verdifullt materiale - ofte fra utenlandske kilder.

Derfor må dere ikke forveksle det å bruke og det å delta. Jeg er takknemlig for Trond Andresens innsats som igangsetter og teknisk tilrettelegger av forumet, og jeg ville sikkert savne det hvis det forsvant. Ettersom han i det store og hele ikke redigerer noe som helst, må vi andre finne oss i at det for eksempel forekommer elendig og uinteressant debattstil osv. Det må kunne tåles. Det er bare til å glemmes straks det er lest.

Til det aktuelle temaet: Jeg håper hele den omtalte hovedoppgaven gjøres tilgjengelig. Det blir sikkert interessant lesing - på den ene eller andre måten. (At forumet er tema for en hovedoppgave er i seg sjøl grunn til å være nysgjerrig). At Sonja Tinnesand har rett når hun antydningsvis minner om de gamle harde kampene mellom de opprinnelige kvinnefronterne og 70-tallets feminister, er veldig på sin plass.

På tampen av årtusenets første 8.mars:

GRATULERER



This archive was generated by hypermail 2b29 : Wed Mar 15 2000 - 12:52:30 MET