En kort sak til Trond A.

Erik Ness (eness@online.no)
Thu, 20 Aug 1998 12:59:12 +0200

Trond skriver:

"På egne vegne vil jeg legge til at jeg opplever det mange ganger slik at
motdebattanter som ikke makter å ta opp hansken på *sak*, tyr til syting
over motpartens polemiske *form*. Dette må det være lov å si sin
mening om."

Det innlegget som ovenfornevnte sitat er saksa fra, er skrevet i en stil som jeg synes er saklig og grei. Det viser at Trond velger mellom den rå polemiske stilen og den mer saklige - gjerne vennlige - stilen.

Jeg har deltatt lite på KK-Forum i det siste, og det har to årsaker:
1. Forumet har vært til lite nytte for de tinga jeg har vært opptatt av. For eksempel spilte Forumets deltakere liten rolle i aksjekampanja, og jeg synes innspilla i forhold til forslag og vurderinger av avisa Klassekampen er for få i forhodl til hva jeg hadde ønsket.
2. Det er for mange som har en så aggressiv og og hatsk stil til at jeg tror det kan komme noe ut av de viktige diskusjonene som tas opp på forumet. Jon Egil Brekke prøvde, men svaret fra Trond Andresen var ikke egnet til at ihvertfall jeg prioriterer å bruke tid på å forfølge denne saken.

Et ønske:
Klassekampen starter nå en kampanje for å skaffe avisa 3500 abonnenter. Er det mulig å tenke seg at deltakerne på forumet kunne spille en rolle for å samle inn navn til ringing, delta i kampanja og komme med innspill om hva de synes om ulike artikler og avisas utvikling?

En oppfylling av den type ønsker - og jeg prøvde med noen tiltak under aksjekampanja - vil avgjøre om jeg blir å finne på denne lista veldig mye lenger, ihvertfall som annet enn en titter.

erik

PGP - Pretty Good Privacy - er et krypeteringsprogram det ikke går an å åpne for uvedkommende.
Dette er den beste måten å unngå at noen titter i posten vår.
Info om PGP på norsk:
http://home.sol.no/~sosau/java/pgp.html
Her finner du også adressa til hvor du kan laste ned PGP gratis fra.
PS.
Den offentlige nøkkelen min som jeg spredde i august, gjelds ikke.