Erik_Bye_på_fluesopp

Jon Michelet (jon.michelet@klassekampen.no)
Thu, 23 Oct 1997 22:36:18 +-200

Sein kveld etter nok en stri dag på KK-huset. Jeg har en god følelse av at vi er i ferd med å snu et ganske fælt kaos til et fruktbart kaos. Vi er nå såpass godt forspent med vikarer at det ikke lenger er et så desperat behov for eksternt artikkelstoff. Skriv i KK, skriv som pokker, alle dere nettbrukere, hvis dere har noe på hjertet eller i hodet eller i skoa (f.eks. en liten stein som trykker). Men skriv ikke i panikk for å berge den røde blekka med tekstene deres.
Geir Sundet kritiserte mitt dikt. Med rette. Det var bare ei rableregle.
Eg er ingen lyrikar!
Eneste diktstrofer jeg kan resitere er Rudolf Nilsens "om jeg så går skoa av meg/skal du få en boa av meg." Skriver noen et like bra kjærlighetsdikt som Rudolfs, skal jeg beordre det trykt på hele forsida av KK.
En som også heter Jon og skrev om Jon "Stalin" M. mente at jeg minner om Erik Bye på fluesopp. Det er ta meg fa'n det største kompliment jeg har fått på lenge, og det gir en dekkende beskrivelse av åssen jeg føler meg.
Prøver altså å følge litt med på KK-forum, en arena som jo får det fordums Forum Romanum til å fortone seg som en fredens oase.
Forstår ikke alt. Greier ikke å ta inn over meg alt. Finner ikke så lett fram. (Kan det gjøres noe med redigeringa sånn at de sist innsendte artiklene kommer opp først i registeret?).
Men gammal mann gjør så godt han kan, og håper på lørdag å ha ferdig en sportskommentar som kan utløse den debatten vi nok kommer til å slippe laus ganske snart i avisas spalter, om sport & kultur i KK.
Heng med!

Jon M.

PS. Foran meg på bordet ligger eden nyinnkjøpte mobiltelefonen som skal bli KK's tipstelefon. Nummeret går vi ut med i lørdagsavisa. Vi kommer også til å gjennomgå rutinene våre for innsamnling av tips på e-post. Noen har sagt til meg at det kunne være lurt å samle inn tips direkte på KK-forum.
Men, nei, det går ikke. Ikke tips via forum! For jeg har sikker kunnskap om at konkurrentene våre følger med på KK-forum, og det ville være sørgelig om tips ment for Grønlandsleiret havnet i Akersgata. DS