Norsk Kjøtt og kugalskap

From: Bruce Taylor (Bruce.Taylor@hedb.uib.no)
Date: Thu May 11 2000 - 09:08:09 MET DST


Igår ettermiddag hadde NRK radio flere oppslag on Norsk Kjøtts planer
om å gjør 2000 tonn kjøtt til dyremat for å hindre at overskuddet skulle
tvinge kjøtt prisene ned. Tiltaket ble usedvanlig raskt forhindret av
regjeringen.

Ingen av rapportene jeg hørte nevnte at kugalskapen i England er trolig et
resultat av å mate kyr med før som inneholder kjøtt og benmel fra sau, og
senere, infiserte ku.

Jeg ringte Bergens Tidende og snakket med desksjefen i går kveld. Han var
fullstendig klar over sammenhengen men ville ikke si at avisen kom til å
opplyse om faren og kunnskapsmanglen hos Norsk Kjøtt.

Det er betryggende at massemedier holder oss i uvitenhet om skjebnesvanger
kunnskapsmangel i kjøttbransjen.

Bruce

Bruce Taylor Bruce.Taylor@hedb.uib.no
HF fakultetets EDB-seksjon Computing Section, Faculty of the Arts
Universitetet i Bergen
N-5007 Bergen NORWAY



This archive was generated by hypermail 2b29 : Thu Aug 03 2000 - 10:25:41 MET DST