SV: closing connection

From: Turid Sandberg (tsihle@online.no)
Date: Mon Nov 22 1999 - 15:56:19 MET


Åh herreminskaper for noe rør!! Du trenger den ferien, Bror Wyller. Det gjør delete-tasten min også.

Turid
    -----Opprinnelig melding-----
    Fra: Bror Wyller <b.t.k.wyller@hi-stud.uio.no>
    Til: klassekampen-forum@aksess.no <klassekampen-forum@aksess.no>
    Dato: 22. november 1999 14:22
    Emne: closing connection
    
    
    Når det nærmer seg jul, kan jeg presentere følgende historie, siden aktiviteten på forumet har vært laber i helga.
    
    Eg møtte ein myrkemann, på nettet, med stor fagnad for joli, han vert ein framand for alle, seier han, til meg, av di eg ikkje fengje lese hans skriv av fjorde juli i forfjor. Ikkje for det, bladstyraren hans Karl er god for det meste, berre han ikkje tek til seg det innsende, av di det beste er godt nok, det som me lagar sjølve.
    (slutt på historien)
    
    Jula er til for gode romaner, og gode fortellinger, og dårlige romaner, men jeg vil dermed slå et slag for ein førebels oppsummering av dette året, kva har eigentlig gått føre seg her på forumet og i verda.
    Medan eg tek nisselua godt nedover øra, sit eg her foran min pc, tenkjer, at det er eit ovleg stort år, der me vert einige om det meste, at dei dumme bosnarane og kosovoalbanarane vert for muslimar å rekne, saman med dei verstingane tsjetsjenarane, med forstår russarana, og amerikanarane, når dei ikkje liker dei som trur på Muhammed og ikkje Jesus.
    Litt humor må ein ha.
    
    3
    Når sant skal være sagt, er det foreløpig det jeg har å si, om dette forumet, når jeg etter all sannsynligvis tar en pause fra 1. desember til nyttår, fordi eg ikkje heve fengje betalt semesteravgifta mi på Blindern bladstove, eller var det bokstove.
    Nynorsk kan vere bra for ein parodi, få ting ned på jorda, som Georg Johannessen har gjort mye for å popularisere, så kan Karsten Johansen og andre forståsegpåarer seigje kva dei vil, men eit ovstort alvor har fengje lyden av menneske som traskar i kosovoalbanarane sine fotspor, til mykje åtgaum frå dei herrar på Møre og i Frankrike, som skriv dette målet hennar mor som eg freistar å nytta ved ymse høve.
    
    4
    Ikkje for det, eg hev ein ovstor draum, om nynorsk som einaste riksmål i landet, der fylgjer eg kamerat Stalin, om at det nasjonale er svært viktig, for ein må ikkje gløyme kor ein kjem ifrå.
    Eg kjem fra denne byen inst i Vika, Oslo, vert nemnd, men mor mi er fra nynorskland og far min frå Stavanger, men dette mine siste ord på dette forumet på lengje, for eg hev vunne ein lengre ferie, kunne være mogeleg å skrive at eg heve fengje lage ei bok, som de kan tinga ved å sende ein bestilling til min e-mail-adresse, som de ser øvst her på papiret.
    Ikkje for det, romanen heiter Julegaven, handlar om ein stakkars mann som skal finne julegave til sin kone, og ikke klarer det, går på et nervøst sammenbudd, begynner å drikke, blir psykotisk, utro, og så videre, stakkars mann.
    Denne Per sitter forøvrig her, ser ut som en nisse, og skal søke jobb som julenisse, til jul, og har fått mye å drikke, sier at kona mi er meget grei hun, det er bare det at jeg ikke finner julegave til henne, men det skal bli gjort, hr. redaktør, som får boka som julegave direkte tilsendt, på mail.
    
    Med julehilsen
    
    Bror Wyller



This archive was generated by hypermail 2b29 : Thu Jan 13 2000 - 15:17:41 MET